Žogica za stres pride v marsikateri situaciji prav

Nekaj časa nazaj nam je šef podaril žogice za stres. Nikoli si nisem mislila, da bi kaj takšnega prišlo prav, a na koncu smo začeli te žogice res uporabljati vsi. Dejstvo je, da iz dneva v dan vsak od nas dobi več dela in se včasih tudi utapljamo v njemu. Ravno zato vsake toliko. Seveda paše kakšna žogica, ki jo lahko stiskaš in s tem sproščaš stres. Na začetku smo se seveda vsi smejali takšni ideji, potem pa smo zelo hitro ugotovili, da je zelo praktično in uporabno. Vsi smo začeli te žogice uporabljati in nekateri so te žogice že uničili.

Seveda nobena stvar ni večna in šef je rekel, da jih bo še več kupil, da bomo lahko bili sproščeni. Včasih je seveda zelo dobro, da se malo zamotimo s kakšno stvarjo, medtem ko delamo kakšno stresno zadevo. Meni se je to že velikokrat zgodilo. Na primer, pri meni pride ta žogica velikokrat prav, ko dobim kakšen klic. Ko me kličejo stranke, ki so res zelo zahtevne, ali pa ko me kličejo stranke, ki veliko komplicirajo, takrat mi žogica za stres res pride prav. Takrat imam konstantno to žogico v roki, medtem ko govorim s stranko in poskušam biti prijazna in jih seveda ugoditi, ne glede na to, kaj hoče od mene.

Žogica za stres pride v marsikateri situaciji prav

Tudi jaz sem to žogico že precej uničila in bom počasi potrebovala novo, saj me stranke čedalje več kličejo, kar meni. Načeloma ni všeč, a hkrati je to moje delo in to moram opraviti. Največji problem je tudi takrat, ko me stranka kliče in ne vem točno, kaj zahteva od mene, ker tega področja ne poznam. Tudi takrat mi seveda pride žogica. Res zelo prav. Žogica za stres pa jim pride prav tudi med kakšnimi sestanki. Takrat stranke definitivno ne vejo, da gre za žogic za stres in zato jo jaz lahko uporabljam.